Pastrav, mamaliga si usturoi.

Multe nu sunt de povestit… pastrav proaspat, fript la gratar, mamaliga vartoasa si usturoi aromat, frecat cu ulei si sare.

Mamaliga, are felul ei de a fi. Este galbena, tacuta si asteapta sa fie mangaiata de sfoara ori de lingura. Cu usturoiu este altfel, este linistit chiar timid si asteapta sa-l mirosi ca apoi sa-l gusti. Dupa degustare lucururile se schimba, papilele tale se razvatresc impotriva intrusului dar tu nu renunti iar ele se razvatresc in continuare.

Pestele este cel mai prietenos si face ca totul sa prinda gust. Asteapta sa fie mirosit, pipait cu degetele ca apoi sa mearga si sa se aseze in camara cu amintiri a sufletului.

Pofta buna sa aveti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: